Meghívó a „Fiatal büntetőjogászok az új Büntető törvénykönyvről” című szakmai konferenciára

A Magyar Jog- és Államtudományi Társaság és az Országos Kriminológiai Intézet szervezésében kerül megrendezésre a „Fiatal büntetőjogászok az új Büntető törvénykönyvről” című konferencia az új büntetőkódex hatályba lépésének napján, 2013. július 1-jén az Országos Kriminológiai Intézet tanácstermében.

A szakmai konferencia célja, hogy lehetőséget biztosítson a büntetőjog tudományának fiatal, ám tehetséges művelői számára véleményük megfogalmazására az új Btk.-val kapcsolatban, elősegítve ezzel az eszmecserét, és alapot teremtve a későbbi esetleges együtt-gondolkodásnak. A rendezvényen gyakorlati szakemberek, egyetemi oktatók és az OKRI munkatársai osztják meg kutatási eredményeiket, tapasztalataikat.

A szakmai fórumon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők a részvételi szándékukat dr. Mészáros Ádámnál, a Társaság Bűnügyi Tudományok Szakmai Tagozatának vezetőjénél jelezhetik előzetesen, a meszaros@okri.hu e-mail címen keresztül, 2013. június 24. napjáig.

Kapcsolódó dokumentumok

„Fiatal büntetőjogászok az új Büntető törvénykönyvről” című szakmai rendezvény (Budapest, 2013. július 1.) – Meghívó és szakmai program